Aanmelden bij Kenpo Karate Utrecht

Dit aanmeldformulier is niet bedoeld om je aan te melden voor proeflessen, ga daarvoor naar deze pagina.

Wil je je als lid aanmelden bij Kenpo Karate Utrecht en ben je 16 jaar of ouder? Vul dan het onderstaande formulier in. De met een rode driehoek gemarkeerde velden moeten worden ingevuld.

Bij aanmelding verklaar je je akkoord met de toepasselijkheid van ons Huishoudelijk Reglement en onze privacyverklaring. Ook geef je ons een machtiging om de maandelijkse contributie en de jaarlijkse KKN bondsbijdrage te incasseren via een automatische incasso.

Let op: de contributiebedragen laten zien wat de kosten zijn voor een volledig jaar trainen in onze school. Je betaalt dit per maand, dus niet het jaarbedrag in 1 keer. En we starten uiteraard pas met incasseren vanaf het moment dat je daadwerkelijk start met trainen. Je abonnement is maandelijks opzegbaar.

Op het moment dat wij je aanmelding bevestigen komt er een overeenkomst met de Stichting Kenpo Karate Utrecht tot stand. Deze stichting drijft de school Kenpo Karate Utrecht. We bevestigen je aanmelding per e-mail.

Vanaf het moment van deze bevestiging geldt een bedenktermijn van 14 dagen, ook als je binnen die termijn komt trainen. Je kunt de overeenkomt binnen de bedenktermijn kosteloos en zonder opgaaf van redenen herroepen. Eventueel betaald lesgeld wordt dan terugbetaald. Herroeping vindt alleen via e-mail plaats. Je kunt daarvoor dit voorbeeld gebruiken.