Aanmelden bij Kenpo Karate Utrecht

Wil je je aanmelden? Vul dan het onderstaande formulier in en klik op Verzenden. De met een * gemarkeerde velden moeten worden ingevuld. Ben je op het moment van aanmelden nog geen 16 jaar, dan moet een van je wettelijke vertegenwoordigers je aanmelden.

Bij aanmelding verklaar je je akkoord met de toepasselijkheid van ons Huishoudelijk Reglement en onze privacyverklaring.

Op het moment dat wij je aanmelding bevestigen, komt er een overeenkomst met de Stichting Kenpo Karate Utrecht tot stand. Deze stichting drijft de school Kenpo Karate Utrecht. We bevestigen je aanmelding per e-mail.

Vanaf het moment van die bevestiging geldt een bedenktermijn van 14 dagen. Dat betekent dat je de overeenkomt binnen deze termijn kosteloos kunt herroepen. Eventueel vooraf betaald lesgeld wordt dan terugbetaald. Herroeping vindt bij voorkeur per e-mail plaats. Kom je in deze periode van 14 dagen trainen, dan eindigt de bedenktermijn op dat moment.
Als je al een of meer proeflessen hebt gevolgd, geldt er geen bedenktermijn.

Vanaf 1 januari 2019 geldt tot nader order een ledenstop voor de jeugd op vrijdagen. Nieuwe jeugdleden zijn vanzelfsprekend van harte welkom op de woensdagen.

Aanmeldformulier

  • (alleen invullen als degene die wordt aangemeld jonger is dan 16 jaar)
    (behalve het lesgeld is ook de jaarlijkse bondsbijdrage verschuldigd)
    (deze korting geldt alleen bij onbeperkt trainen)
  • (als je iets wilt melden voor de instructeurs om rekening mee te houden)