Gisteren (9 november 2018) heeft Ernst Blikslager van Kamau Kenpo een dynamische en enthousiaste gastles streetwise kenpo gegeven. Leuk ook dat Bobby van Katsudo Kenpo erbij was. Gaan we vaker doen!

Gastles Ernst Blikslager

 

Volgende week is het herfstvakantie. We hanteren dan een aangepast rooster.

Er zijn geen jeugdlessen en de volwassenenles op vrijdag vervalt. De volwassenenlessen op maandag en woensdag gaan door, maar die op woensdag 24 oktober begint een half uurtje eerder (om 20.00 uur).

Fijne vakantie toegewenst!

Roosterwijziging

We hopen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. Het nieuwe kenposeizoen gaat bijna van start. Deze week is de laatste week waarin het zomerrooster geldt. Het gewone rooster geldt weer vanaf maandag 27 augustus. De eerste jeugdles van het nieuwe seizoen is op woensdag 29 augustus (19.00 uur).

Tot dan!

Roosterwijziging

Wat een leuke avond was het gisteren bij Kenpo Karate Utrecht. Het begon met het geslaagde bandexamen bij de jeugd, waar Feia (geel), Nanne (oranje), Ilse, Alwin en Marijn (allen paars) een nieuwe graad hebben behaald.

Na een of meer stukken taart en koffie of fris waren Esther en Axel bij de volwassenen aan de beurt. Ook zij slaagden met vlag en wimpel voor hun gele band.

Van harte gefeliciteerd allemaal! We zijn enorm trots op jullie!

Bandexamen Axel en Esther

Afgelopen woensdag 4 juli haalde Jos zijn eerste slip op zijn witte band voor blocking set 1. Goed gedaan Jos!

De afgelopen tijd hebben jullie vast veel privacyverklaringen van verschillende partijen ontvangen. Per 25 mei jl. is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht geworden, die de Wet bescherming persoonsgegevens heeft vervangen. Een privacyverklaring is niet vereist, maar is wel een makkelijke en toegankelijke manier om duidelijk te maken hoe met persoonsgegevens omgegaan wordt.
Wij vinden jullie privacy heel belangrijk. Daarom heeft ook de SKKU een privacyverklaring. Als gevolg hiervan is artikel 17 van het Huishoudelijk Reglement aangepast.

Mocht je nog vragen hebben, stuur het bestuur een mailtje of schiet eens van ons even aan.

Het was gisteren een bijzonder vrolijke dag, want tijdens een lekker volle jeugdles hebben maar liefst zes kids een nieuwe slip op hun band erbij gekregen! Dat zijn Marwa (1e gele slip), Sam, Brice en Malik (2e gele slip) en Ilse en Alwin (4e paarse slip).

Van harte gefeliciteerd, we zijn trots op jullie! Op naar volgende uitdagingen.

Deze vrijdag (Goede Vrijdag) en aanstaande maandag (Tweede Paasdag) is onze school gesloten. We wensen jullie een fijn lang weekend toe en tot volgende week.

Maar uiteraard eerst lekker trainen vanavond!

Roosterwijziging

Afgelopen woensdag 14 maart hebben Anne-Roos en Lola een nieuwe slip behaald voor hun Korte Vorm 1. En Nanne voor haar Kicking Set 1. Van harte gefeliciteerd, meiden, en ga zo door!

We hebben filmpjes geplaatst in het ledenportaal. Wil je ze ook zien? Vraag een tijdelijk wachtwoord aan door een mail te sturen aan het bestuur. Na de ontvangst ervan moet je zelf een definitief wachtwoord maken.

 

Onder toeziend oog van de oude meester Hans Hesselmann heeft Auke vandaag zijn gele band behaald. Proficiat, dat was dik verdiend!

Gele band voor Auke

En er was meer goed nieuws, want Kenpo Karate Utrecht heeft er twee nieuwe leden bij. Welkom Mike en Axel!