Op woensdag 15 mei werd Yusuf tijdens de trainingsavond plotseling voor het blok gezet. Nee, niet voor een uitvoering van Blocking Set 1. Maar wel voor het demonstreren van het materiaal voor de Paarse band. Ook materiaal voor Geel en Oranje kwam aan bod tijdens deze extra ingelaste test.

De test vond plaats in de tijdelijke, alternatieve locatie en dat leverde misschien nog wel meer spanning op voor Yusuf. Gelukkig wist hij hier al met al goed mee om te gaan en kon na afloop de ceremonie voor de promotie naar de Paarse band worden uitgevoerd.

Examinatoren Marco en Michael waren zeer te spreken over de intentie en de intensiteit waarmee Yusuf de technieken uitvoerde. In zijn sparren laat Yusuf altijd zien over een onverschrokken vechtershart te beschikken, maar ook in zijn uitvoering van de technieken is dat zo. Met kracht en impact en met precisie van de doelen durft Yusuf zijn aanvaller te raken.

Yusuf, met dit vechtershart en met veel doorzettingsvermogen heb je hard gewerkt om door te groeien naar dit niveau. Van harte gefeliciteerd en ga zo door!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.