Een drietal deelnemers van SKKU tijdens de editie 2024 van het Nederlands Kampioenschap Vormen & Technieken op zondag 24 maart j.l. in Maarssen. En wat heeft dit drietal het goed gedaan!

In de divisie Kenpo Karate Vormen sleepte Nick de tweede prijs in de wacht, met slechts 1/10e punt verschil met de uiteindelijke winnaar. Vienne ging er in deze categorie met een verdienstelijke derde prijs vandoor.

Beiden namen ook deel aan de divisie Vormen Open Stijl. Met een Kyokushin Karate Vorm wist Nick de titel Nederlands Kampioen te bemachtigen. Met Vienne op de tweede plaats met haar creatieve Kung Fu Vorm.

Helaas viel Tom in zijn divisie met hogere gradaties na een spannende herkansing net buiten de prijzen. Er was een tweede ronde nodig na een gedeelde derde plaats en deze viel met miniem verschil uit ten gunste van zijn tegenstrever. Maar wel een hele prestatie, gezien het gegeven dat Tom Lange Vorm 5 nog maar kort beheerst.

Leuk ook dat SKKU leden het drietal kwamen aanmoedigen. Zo werden o.a. Isabelle, Kyra en Tessa gespot. En natuurlijk Jaap en Jacco als juryleden.

Nick, Tom en Vienne, van harte gefeliciteerd met jullie mooie resultaten!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.