Trainingslocatie Kenpo Karate Utrecht

Wij trainen in het gymzaalgebouw van het Utrechts Stedelijk Gymnasium (USG) aan de Ina Boudier-Bakkerlaan 7 in Utrecht. Meestal trainen we in de linker gymzaal. Bij mooi weer trainen we ook wel buiten op het kunstgrasveld voor het gymzaalgebouw.

Kijkend naar de hoofdingang van het USG: loop links om het gebouw heen. Aan de zijkant tussen hoofdgebouw en parkeerplaats bevindt zich het toegangshek tot het terrein. De gymzaal bevindt zich links achterin op het terrein tegenover het kunstgrasveld en in het verlengde van de parkeerplaats.

De parkeerplaats is te bereiken door, kijkend naar de hoofdingang van het USG, de eenrichtingstraat (Van de Hulsthof) rechts van het hoofdgebouw in te rijden en dan achterlangs te rijden tot aan het grote automatische toegangshek.

Er zijn goede omkleed- en douchemogelijkheden en gratis WiFi. Ook is er een aantal gratis parkeerplaatsen. Bij het winkelcentrum tegenover het USG  (Ina Boudier-Bakkerhof) zijn er eveneens gratis parkeermogelijkheden voor maximaal één uur.

Kom je met het openbaar vervoer? Geen probleem. De school is ook op die manier makkelijk bereikbaar. Er is een bushalte op de Rubenslaan (bus 12, 29 en 41) en een op de Adriaen van Ostadelaan bij halte “Diakonessenhuis” (bus 8).

Uitwijklocaties

Ieder jaar heeft het USG de gymzaal op bepaalde data nodig vanwege proefexamens, het centraal schriftelijk en herkansingen. Soms kunnen we de rechter gymzaal gebruiken, soms trainen we op een uitwijklocatie. Het Kromme Rijn College aan de Kranenburgerweg 20 in Utrecht is zo’n locatie. Het ligt op nog geen vijf minuten fietsen van onze dojo aan de overkant van de Rubenslaan.

De andere uitwijklocatie is de dependance van het USG aan de Notenbomenlaan 400 in Utrecht; het witte gebouw recht tegenover de basisschool De Notenboom, waar eerst X11 zat. De dependance is op een paar minuten lopen van het hoofdgebouw van het USG, aan de andere kant van het winkelcentrum.

Dit zijn dit voorlopig de data waarop we niet in de linker gymzaal trainen, maar in de rechter zaal of op een uitwijklocatie.

DATUMLOCATIE
Vrijdag 24 januari 2020dependance USG
Woensdag 15 april 2020dependance USG
Vrijdag 17 april 2020dependance USG
Woensdag 22 april 2020dependance USG
Vrijdag 24 april 2020dependance USG
Woensdag 29 april 2020dependance USG
Woensdag 6 mei 2020dependance USG
Vrijdag 8 mei 2020dependance USG
Woensdag 13 mei 2020dependance USG
Vrijdag 15 mei 2020dependance USG
Woensdag 20 mei 2020dependance USG
Woensdag 8 juli 2020dependance USG