Trainingslocatie Kenpo Karate Utrecht

Wij trainen in het gymzaalgebouw van het Utrechts Stedelijk Gymnasium (USG) aan de Ina Boudier-Bakkerlaan 7 in Utrecht. Meestal trainen we in de rechter gymzaal. Bij mooi weer trainen we ook wel buiten op het kunstgrasveld voor het gymzaalgebouw.

Kijkend naar de hoofdingang van het USG: loop links om het gebouw heen. Aan de zijkant tussen hoofdgebouw en parkeerplaats bevindt zich het toegangshek tot het terrein. De gymzaal bevindt zich dan links achterin op het terrein tegenover het kunstgrasveld en in het verlengde van de parkeerplaats.

De parkeerplaats is te bereiken door, kijkend naar de hoofdingang van het USG, de eenrichtingstraat (Van de Hulsthof) rechts van het hoofdgebouw in te rijden en dan achterlangs te rijden tot aan het grote automatische toegangshek.

Er zijn goede omkleed- en douchemogelijkheden en gratis WiFi. Ook is er een aantal gratis parkeerplaatsen. Op het tegenover Ina Boudier-Bakkerhof zijn er eveneens gratis parkeermogelijkheden voor maximaal één uur.

Uitwijklocaties

Ieder jaar heeft het USG de gymzaal op bepaalde data nodig vanwege proefexamens, het centraal schriftelijk en herkansingen. Soms kunnen we de linker gymzaal gebruiken, soms trainen we op een uitwijklocatie. Het Kromme Rijn College aan de Kranenburgerweg 20 in Utrecht is zo’n locatie. Het ligt op nog geen vijf minuten fietsen van onze dojo aan de overkant van de Rubenslaan.

De andere uitwijklocatie is de dependance van het USG aan de Notenbomenlaan 400 in Utrecht; het witte gebouw recht tegenover de basisschool De Notenboom, waar eerst X11 zat. De dependance is op een paar minuten lopen van het hoofdgebouw van het USG, aan de andere kant van het winkelplein.

Op deze pagina zie je wanneer we niet in onze eigen zaal trainen.