Trainingslocatie Kenpo Karate Utrecht

Wij trainen in de linker gymzaal van het gymzaalgebouw van het Utrechts Stedelijk Gymnasium (USG) aan de Ina Boudier-Bakkerlaan 7 in Utrecht. Bij mooi weer trainen we ook wel buiten op het kunstgrasveld of voor het gymzaalgebouw; neem dan dus sportschoenen geschikt voor buiten mee.

Kom je met de fiets of het OV, dan bereik je de gymzaal als volgt:

kijkend naar de hoofdingang van het USG met het winkelcentrum achter je: loop rechts om het hoofdgebouw heen. Vlak na het hoofdgebouw bevindt zich het zwarte toegangshek tot het terrein. De gymzaal bevindt zich meteen rechts achterin op het terrein tussen de overdekte fietsenstalling(en) en het kunstgrasveld.

Er is een bushalte op de Rubenslaan (bus 12, 29 en 41) en een op de Adriaen van Ostadelaan bij halte “Diakonessenhuis” (bus 8).

Kom je met de auto, dan bereik je de gymzaal als volgt:

kijkend naar de hoofdingang van het USG met het winkelcentrum achter je: rij de eenrichting-straat meteen rechts van het hoofdgebouw in (de Van de Hulsthof) en rij om het gebouw heen (2x linksaf NA het inrijden van de Van de Hulsthof). Het zwarte, automatische toegangshek bevindt zich links achterin op het terrein. Laat ons van te voren even weten of je met de auto komt aangezien er beperkt plek is om te parkeren en we het hek kunnen openen voor je. Loop hierna vanaf de parkeerplaats terug tegen de rijrichting in voor het toegangshek zoals hierboven beschreven bij de fiets/OV routebeschrijving.

Als het hek niet opent is er bij het winkelcentrum tegenover het USG  (Ina Boudier-Bakkerhof) eveneens een mogelijkheid om gratis te parkeren voor maximaal twee uur.

Er zijn goede omkleed- en douchemogelijkheden en ook gratis WiFi.

Uitwijklocaties

Ieder jaar heeft het USG de gymzaal op bepaalde data nodig vanwege proefexamens, het centraal schriftelijk en herkansingen. Soms kunnen we de rechter gymzaal gebruiken, soms trainen we op een uitwijklocatie. Het Kromme Rijn College aan de Kranenburgerweg 20 in Utrecht is zo’n locatie. Het ligt op nog geen vijf minuten fietsen van onze dojo aan de overkant van de Rubenslaan.

De andere uitwijklocatie is de dependance van het USG aan de Notenbomenlaan 400 in Utrecht; het witte gebouw recht tegenover de basisschool De Notenboom, waar eerst X11 zat. De dependance is op een paar minuten lopen van het hoofdgebouw van het USG, aan de andere kant van het winkelcentrum.

Dit zijn dit voorlopig de data waarop we niet in de linker gymzaal trainen, maar in de rechter zaal of op een uitwijklocatie.

DATUMLOCATIE
Vrijdag 24 januari 2020dependance USG
Woensdag 15 april 2020dependance USG
Vrijdag 17 april 2020dependance USG
Woensdag 22 april 2020dependance USG
Vrijdag 24 april 2020dependance USG
Woensdag 29 april 2020dependance USG
Woensdag 6 mei 2020dependance USG
Vrijdag 8 mei 2020dependance USG
Woensdag 13 mei 2020dependance USG
Vrijdag 15 mei 2020dependance USG
Woensdag 20 mei 2020dependance USG
Woensdag 8 juli 2020dependance USG