SKKU heeft zo zijn kleine tradities die gekoesterd worden. Bijvoorbeeld op de eerste maandag van de maand. Nadat ter controle het maandelijkse geluidssignaal van het luchtalarm is afgegaan, verschijnt in de ledenapp al spoedig het woord “BIERALARM!” met koeienletters. Een oproep om na de trainingsavond nog even een drankje doen.

Zo ook KenPoker, een avondje samen kaarten. De Weg van de Strategie, nu eens niet tijdens sparren, maar tijdens het kaartspel. Zaterdag 10 februari j.l. was het weer zo ver en werd de onderlinge strijd in alle hevigheid aangegaan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.