We sluiten het SKKU Kenpokalenderjaar 2023 af en blikken samen nog even terug op enkele hoogtepunten:

In april was onze school goed vertegenwoordigd op het NK Vormen en Technieken en vielen we ruimschoots in de prijzen. Ook in april was er in onze eigen school het seminar ‘Van Gevaarsbeheersing tot Vecht terug!’, waarin kenpo karate als zelfverweer werd toegepast in levensechte, bedreigende straatsituaties.

In mei was er een bandexamen met 10 deelnemers die allen dit examen met goed gevolg wisten af te leggen.

Een bijzondere gebeurtenis was het survivalweekend in de maand juni en dat plaatsvond op een buiten locatie net onder Maastricht. Samen fysieke en psychologische grenzen verleggen en elkaar op een andere manier leren kennen buiten de dojo. Een zeer geslaagd weekend!

Ook waren we met SKKU goed vertegenwoordigd tijdens de twee centrale bondstrainingen (bruine en zwarte band in september en alle overige banden in oktober), georganiseerd door het overkoepelende orgaan Kenpo Karate Nederland.

In deze terugblik op het afgelopen jaar mogen onze deelname aan het NK Freestyle in november en de twee trainingen met onze buren van Tsuro-do Kan Karate in dezelfde maand niet onbenoemd blijven. Evenals het SKKU bandexamen in december. Zie voor deze drie laatste gebeurtenissen verder de afzonderlijke nieuwsberichten op deze website.

In dit jaar wisten we onze merchandise verder uit te breiden met een hoodie zonder rits en met een eigen sporttas met clublogo.

Al met al een jaar met mooie en gedenkwaardige momenten en activiteiten. Mede dankzij het bestuur, de instructeurs en onze leden van SKKU! Een goed en gezond 2024 gewenst! Tot op de Oliebollentraining woensdag 3 januari…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.