Strakke gezichten voorafgaand aan het bandexamen van afgelopen woensdag 20 december. Van gezonde spanning die zo’n examen nu eenmaal met zich mee brengt.  De uitvoering van de basics, technieken, vormen en sets die de deelnemers aan het bandexamen lieten zien, was echter net zo strak als op die gespannen gezichten. En daarom stralende gezichten na afloop: iedereen geslaagd!

Diederick en Kyra behaalden hun gele band. Chris, Chrissy, Julia, Michiel, Robert en Silke behaalden hun oranje band. Teun mocht de paarse band omknopen, Nick de blauwe band en Isabelle de groene band. En Jessica mocht de band voor bruin 3 in ontvangst nemen.

Allen van harte gefeliciteerd en op naar het volgende niveau!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.