Vandaag exact een jaar geleden werd er clubhistorie geschreven! Met terugwerkende kracht blikken we nog even terug op deze voor Stichting Kenpo Karate Utrecht gedenkwaardige dag. Op deze dag namelijk gingen Tom, Menno en Harm op voor hun eerste Black Belt Test. Aangevuld door Edwin Exelmans, die traint onder Gunther Groenestein in Belgie.

Onder toeziend oog van een stevige board examinatoren, lieten zij het beste van hun kunnen zien in het uitvoeren van het Kenpo Karate curriculum. Hun intensieve inspanningen werden na een langdurige test uiteindelijk beloond met de ceremonie van het uitreiken van de zwarte band.

Wat is er nu zo bijzonder aan dit wapenfeit? Met het behalen van de zwarte band zijn Tom, Harm en Menno de eerste generatie leden van SKKU die deze mijlpaal wisten te bereiken, na het sluiten van de locatie aan het Jansveld en de voortzetting van de school onder de zelfstandige vlag van SKKU op de huidige locatie.

Tom, Menno en Harm, nogmaals gefeliciteerd en superfijn dat jullie als enthousiaste instructeurs jullie kennis en vaardigheden weer verder overdragen aan anderen!

3 antwoorden
  1. Tom
    Tom zegt:

    Leuk om terug te zien, Michael, dank je wel! Onvoorstelbaar dat het alweer een jaar geleden is. Een event dat je als Kenpoka altijd bijblijft, top georganiseerd door onze Jaap. En geweldig natuurlijk, al die interne en externe examinatoren die hun zondag investeerden om dit alles mogelijk te maken.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.