Op 21 december 2016 houden we een speciale training met Hans Hesselmann om afscheid te nemen van het Jansveld. Hans Hesselmann is de grondlegger van het Kenpo in Nederland, de oprichter van de Kenpo school aan het Jansveld en de leermeester van vrijwel iedere zwarte bander in Nederland. Deze training is toegankelijk voor alle leden van onze Stichting Kenpo Karate Utrecht en genodigden. Reserveer de datum vast in je agenda, meer details volgen snel. De training op 17 december georganiseerd door Glenn Baart staat hier los van. Beide events vinden doorgang.

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.