Beste studenten, ouders en instructeurs,

Vanaf woensdag 7 maart 2018 beginnen de lessen voor de jeugd een half uurtje later. Alle jeugdlessen beginnen vanaf die datum om 19.00 uur en eindigen om 20.00 uur. Dat geldt voor de lessen op de woensdag en de vrijdag. De (ouders van de) jeugdleden hebben hierover vandaag een mail ontvangen.

Deze wijziging heeft tot gevolg dat de les voor de volwassenen op de vrijdag ook een half uurtje later begint, namelijk om 20.00 uur. De eindtijd is 21.30 uur. De eerste les met de nieuwe begintijd is op vrijdag 9 maart 2018. Op de maandag en de woensdag verandert er voor de volwassenen niets. De betrokken leden hebben hierover vandaag ook een mail ontvangen.

Mocht je de mail niet gekregen hebben of vragen hebben, spreek dan Jaap, Tom of Maarten aan of stuur een mail aan het bestuur.

Roosterwijziging

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.