Welkom bij Kenpo Karate Utrecht

De Kenpo Karate school in Utrecht is de oudste en meest ervaren Kenpo Karate school van Nederland. In 1971 opgericht door Hans Hesselmann. Alle zwarte banders in Nederland en velen daarbuiten hebben in deze school meer dan eens een getraind. Om deze rijke historie voort te zetten en om de lijn Kenpo Karateka’s te blijven uitbreiden heeft een aantal van de in de school aanwezige zwarte en bruine banders in goed overleg met de oprichter van de school het initiatief genomen om de school voort te zetten. Hiervoor is de stichting “Stichting Kenpo Karate Utrecht” opgericht.

Samen met de oprichting van de stichting is ook deze website opgezet om onze communicatie met jullie te delen rondom locatie, lestijden, en alle reglementen. Ook zullen we geregeld nieuws delen rondom wedstrijden, seminars en ander leuk nieuws rondom Kenpo Karate. Schrijf je hiervoor in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Kortom: welkom bij Kenpo Karate Utrecht! En hopelijk tot snel op de mat!

– Team Kenpo Karate Utrecht.