We krijgen de laatste dagen vragen over wanneer de lessen weer beginnen. Dat begrijpen we heel goed. We willen net zoals jullie het liefst zo snel mogelijk weer gaan trainen. Helaas is dat voor de volwassenen in ieder geval tot en met dinsdag 19 mei niet toegestaan.

Jeugd mag onder voorwaarden al wel trainen. We hebben alleen besloten nog geen jeugdlessen aan te bieden. De belangrijkste reden daarvoor is dat we scheve gezichten willen voorkomen. Als we weer beginnen met jeugdlessen, zullen we onderscheid moeten maken tussen kinderen jonger en ouder dan 13 jaar. Dat is niet leuk en ook niet werkbaar.

In de week voor 19 mei zal het kabinet duidelijk maken welke maatregelen vanaf die datum zullen gelden. Hopelijk zijn er dan meer mogelijkheden om te trainen.

In de tussentijd bieden we natuurlijk het digitale SpreeKKUur van Jaap en Jacco aan. En verder kun je technieken bekijken en oefenen aan de hand van de info en films op het ledenportaal. Heb je nog geen wachtwoord voor het portaal, vraag er dan een per mail aan.

Blijf gezond!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.