Helaas is het sporten per 14 oktober weer aan banden gelegd. We zullen we de inhoud van de lessen voor de volwassenen aan moeten passen. Sparren en het oefenen van technieken zijn dan niet meer toegestaan. Bij de volwassenen zullen we ons gaan richten op conditie- en cardiotraining, vormen en sets.

Voorlopig verandert er door de nieuwe maatregelen niets aan het rooster. Jeugdlessen vinden plaats op de woensdag en de vrijdag, de lessen voor de volwassenen op de maandag, woensdag en vrijdag. Mogelijk stappen we te zijner tijd over op een aangepast rooster met minder lesdagen. Daarover zullen we je tijdig informeren.

Omdat we tijdens de training langer dan een kwartier samen zijn en we als school onze maatschappelijke verantwoordelijkheid willen nemen, stellen we het op prijs als je de Coronamelder op je telefoon installeert en tijdens de training in werking houdt. Natuurlijk gaan we dat niet verplichten. De app kun je downloaden voor Android en iOS.

Het is jammer dat het zo moet, maar we mogen blij zijn dat we tot op zekere hoogte kunnen blijven trainen. Mocht je vragen hebben, schiet een van de instructeurs aan of stuur ons een mail.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.