Op zondag 19 november j.l. werd in Maarssen het Nederlands kampioenschap Kenpo karate Freestyle gehouden. Kenpo karate Utrecht was weer goed vertegenwoordigd met deelnemers in verschillende klassen. Alleen al deelnemen is het behalen van een overwinning!

In de categorie Puntsparren vielen Robert (3e), Yusuf (2e), Vienne (2e) en Tessa (1e) in de prijzen. Daarnaast wist Vienne in de categorie Sparren zonder onderbreking de tweede plaats te behalen. In het Teamsparren wisten Vienne en Tessa een eervolle derde plaats te behalen.

Een goede voorbereiding en hard trainen werden met het behalen van deze resultaten beloond. Alle deelnemers van SKKU van harte gefeliciteerd met dit mooie succes!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.